Reacties van deelnemers

"Ik heb de mindfull cursus als ontzettend prettig ervaren. Vind het jammer dat het voorbij is. Ben zeker van plan regelmatig terugkomdagen te bezoeken."

"Ik vond het echt heel fijn om bij Anette de cursus te hebben gevolgd. Ze heeft mij doen inzien dat het niet iets 'zweverigs' is, maar dat het zinvol en prettig is om voor jezef te zorgen!!"

"Je bent lief en zorgzaam en betrokken. Je hebt een professionele houding. Je hebt een fijne stem. Je straalt rust uit. Je hebt aandacht voor iedereen. Je speelt in op wat zich voordoet. Je legt helder en beheerst uit. Je blijft jezelf en komt echt over. Kortom een supergoeie trainer!"

"Nog nooit eerder tijdens een training cursus college was het materiaal zo goed verzorgd. Geen enkele keer kom je in de teksten een gekopieerd vodje tegen, de bronvermelding is mooi uniform opgesteld. In de tekst staan geen taalfouten noch grammaticale fouten. Voor mij een hele grote stimulans om aan de slag te gaan met het materiaal zowel het leeswerk als de oefeningen. Aan alles merk ik dat het met veel zorg is samengesteld."

"Anette is oprecht geïnteresseerd in alle deelnemers en heel nieuwsgierig naar hun vorderingen en ervaringen. De avonden waren altijd goed voorbereid en toch was er ook ruimte om de oefening iets langer of korter te laten duren als wij als deelnemers daar behoefte aan hadden."

"Ik heb veel van je geleerd, het was elke week weer een plezier om naar je training te gaan als je zo warm, welkom en vriendelijk wordt ontvangen. Dank je wel."

"Anette is heel positief, enthousiast en goed geïnformeerd. Ze neemt de tijd voor iedereen en stelt de juiste vragen. Op die manier vind je in een prettige dialoog de weg. Op de een of andere manier maakt ze het ook allemaal lekker toegankelijk. De groep bestond uit allerlei heel verschillende personen, maar als trainer stond Anette echt in het midden en maakte met haar analyse elk verhaal relevant voor iedereen. Daarbij was er ook ruimte voor een geintje. Het materiaal was steeds keurig op orde en zag er zeer goed uit. Het zat gewoon lekker in elkaar allemaal en de begeleiding was precies goed."

"Je bent betrokken, enthousiast en straalt rust uit."

"De locatie van de training is bijzonder leuk, warm, knus en past geheel in de lijn van een mindfulness training."

Lieve deelnemers, bedankt voor jullie moed, vertrouwen, humor, loyaliteit, kritische feedback en lieve woorden. Dat mindfulness jullie leven in al zijn aspecten mag verrijken. En dat jullie het weer mogen doorgeven aan anderen.